Huisdier

het moederbord). Bijvoorbeeld, als het moederbord van uw laptop of desktop een maximum van 8 GB RAM ondersteunt, kan u gewoon niet 16 GB RAM hebben (tenzij u natuurlijk een hardware upgrade uitvoert). Maar wat als je intensieve programma’s en games kan maken op je pc, zelfs als het minder RAM heeft?
LEES OOK:
Hoe kunt u Andr leest en schrijfsnelheden die sneller orders zijn dan die van andere opslagmedia, zoals SSD’s en HDD’s.
Daarom is RAM belangrijk voor de ’snelheid‘ van een apparaat. En daarom komen moderne pc’s (zoals high-end gaming laptops en werkstations) en smartphones (zoals de OnePlus 3T en Asus Zenfone AR) met RAM’s.

Maar even belangrijk als RAM is het uitvoeren van een groot spel of een zware software applicatie op een pc, u kunt geen RAM meer installeren dan wat uw computer ondersteunt (of meer specifiek het moederbord). Bijvoorbeeld, als het moederbord van uw laptop of desktop een maximum van 8 GB RAM ondersteunt, kan u gewoon niet 16 GB RAM hebben (tenzij u natuurlijk een hardware upgrade uitvoert). Maar wat als je intensieve programma’s en games kan maken op je pc, zelfs als het minder RAM heeft?
LEES OOK:
Hoe kunt u Android smartphone scherm opnemen
Blijkt, het is mogelijk. Alles wat u nodig hebt is een creatie software van RAM Drive. In eenvoudige woorden neemt deze software een bepaald stukje (gebruikersconfigureerbaar) van de RAM van uw computer en bevestigt deze als een virtuele harde schijf (RAM-disk of RAM-station genoemd). Dit betekent dat u een programma kan uitvoeren die vanaf de harde schijf loopt, zo snel alsof het uit RAM loopt.
Klinkt interessant? Ga als volgt te werk:
Opmerking: er zijn talrijke RAM Drive creator software beschikbaar daar. Voor deze handleiding hebben we Miray RAM Drive gekozen. Dat komt omdat het extreem eenvoudig te gebruiken is en geen verwarrende instellingen en opties heeft. Om deze reden kunnen zelfs beginnersniveau gebruikers hiervan profiteren.
Hoe maak je PC-programma’s sneller met Miray RAM Drive?
Stap 1: Download de gratis versie van Miray RAM Drive vanaf de startpagina en installeer het. De software zal ook een virtuele RAM-diskdriver installeren.
Stap 2: Eenmaal geïnstalleerd draait Miray RAM Drive in het systeemvak. Klik op het pictogram, en u ziet een schuifregelaar die van minimaal (20 MB) naar maximum (4125 MB) gaat. U kunt deze schuifregelaar gebruiken om de hoeveelheid RAM aan te passen die de software zal gebruiken als virtuele harde schijf.
Stap 3: Nadat u de limiet hebt ingesteld, hoeft u alleen maar op het groene pictogram van de groene knop onderaan te klikken en Miray RAM Drive zal er van daaruit komen. De software creëert een virtuele RAM-drive, die wordt weergegeven met de andere harde schijfpartities van uw computer.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.